Het is niet gemakkelijk om jezelf op te laden om te gaan sporten. Voor of na een zware werkdag je naar de gym begeven om je workout af te werken is niet altijd evident. Plan daarom je trainingen in op vaste tijdstippen en je hebt meteen iets om naar uit te kijken.

“Great things never came from comfort zones.”

Onze (Small) Group Trainingsessies geven je de mogelijkheid om samen met anderen te werken aan jouw doelstellingen. Onder begeleiding van onze ervaren coaches werk je aan je conditie, figuur, kracht, spiermassa, explosiviteit,… Laat je motiveren en verleg je grenzen op een veilige en gestructureerde manier.

“Sweat, smile and repeat.”

De fun-factor is bij ons één van de peilers voor succes. Beleef plezier aan je workout en laat je inspireren door het enthousiasme van de groep en coaches.

SMALL GROUP TRAINING

Maak onbeperkt gebruik van de gym en alle SGT-sessies.

SMALL GROUP TRAINING-SESSIES

Strength

Upper body: Dynamische warmup, krachttraining voor het bovenlichaam en een core-sessie.

Lower body: Dynamische warmup, krachttraining voor het onderlichaam en een core-sessie.

Total body: Dynamische warmup, krachttraining voor het gehele lichaam en een core-sessie.

Speed Strength: Dynamische warmup, circuits waarbij we werken aan power (vermogen) en een core-sessie.

Conditie / Vetverbranding

HIIT Circuit: Dynamische warmup, circuit (op tijd, op aantal herhalingen en/of sets) en een core-sessie. HIIT = High Intensity Interval Training. Dit is een intensieve training met relatief weinig rust tussen de oefeningen wat zorgt voor een hoge hartslag en hoog energieverbruik. Goed voor het verbeteren van spieruithouding en het verbranden van vet.

Hurricane: Dynamische warmup, een blok van sprints en andere high intensity bewegingen (met eigen lichaamsgewicht, ketllebells, dumbels, barbells, medicine balls,… ) en een core-sessie.

Figuurtraining

Strong Curves: Een groepstraining voor dames waarbij we werken aan je core, billen en benen als ook het verminderen van rugklachten en een betere houding.

Bokszak training: Een fun workout waar we bokstechniek combineren met circuit training.

UURROOSTER

COACHES

“You get the best effort from others not by lighting a fire beneath them, but by building a fire within.”

Steven Neuhaus

“Al van jongs af aan ben ik met sport bezig geweest. Mijn studies als Licentiaat in de Kinesitherapie heb ik steeds gecombineerd met volleybal op nationaal niveau. Voor mij was het toen al duidelijk dat kinesitherapie en sport steeds verbonden zouden blijven. In 2005 startte ik mijn eigen praktijk/medische fitness onder de naam 4-Fitness.

Vandaag, bijna 20 jaar later, gebruik ik mijn opgebouwde ervaring zowel als kinesitherapeut, coach en personal trainer. Met evenveel passie als op dag één behandel, coach en help ik mensen bij het bereiken van hun (sportieve) doelen, het terugkeren naar hun sport of dagelijkse activiteiten na blessures, trauma’s en pijnklachten.

Ook in de toekomst blijf ik mij samen met mijn team bijscholen om de kwaliteit van onze no-nonsense holistische werkwijze te blijven garanderen.”

Opleidingen en specialisaties

 • Licentiaat in de Kinesitherapie
 • Manuele Therapie
 • Strength and Conditioning Coach
 • Precision Nutrition Level 1
 • RKC and Strong First Kettlebell Instructor level 1
 • Training for Warrior Coach level 1 and 2
 • Functional Movement Screen (FMS) Level 1 and 2
 • FMS Corrective Exercises
 • Selective Functional Movement Assessment (SFMA)
 • YPSI Nutrients, Hormones and the Nervous System seminar
 • Advanced Principles of Strength Training by Charles Poliquin
 • Training and Business Mentorship with Michael Boyle
 • Keiser Functional Trainer Instructor Level 1