Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

THE NEXT GENERATION GYM

GRATIS PROEFWEEK STARTEN

Filosofie

Als je streeft naar meer spiermassa, gewichtsverlies, stevigere spieren, betere sportprestaties of wil je lichamelijke klachten wegwerken, ben je hier aan het juiste adres. Bij 4-fitness staat de klant centraal.

Ons team doet er alles aan om onze leden zo goed mogelijk te begeleiden bij het bereiken van hun doelen. Want bij 4-fitness werken we volgens de laatste nieuwe trainingsprincipes. Een goede know how in combinatie de juiste tools is ons handelsmerk. Hierbij is niet de hoeveelheid 'fancy' toestellen belangrijk maar wel de juiste opbouw van het trainingsprogramma in combinatie met de klassieke tools.

Train je individueel of liever in groep, bij ons leer je werken met halters, olympische baren, kettlebells, medicineballen, TRX, sandbags en je eigen lichaamsgewicht. De juiste techniek en vorm zijn onontbeerlijk voor een goede work out. Een verhoging van de belasting zonder een goede techniek staat namelijk niet garant voor succes.

Om jullie steeds de beste service te kunnen bieden is een constante bijscholing noodzakelijk. Zo volgen onze teamleden geregeld trainingen bij de Top-trainers in de fitnessindustrie. En zijn we steeds opzoek naar opleidingen die ons beter maken.