Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

THE NEXT GENERATION GYM

GRATIS PROEFWEEK STARTEN

 

                          


 

Wat is TFW?

Het Training For Warriors systeem is zowel een fysiek als metaal trainingsprogramma oorspronkelijk ontwikkeld voor de gevechtssport door Martin Rooney.

Maar TFW is niet enkel voor werelds beste gevechtssporters. Je moet geen 'vechter' zijn wel een 'Warrior'. Een warrior is iemamd die bereid is hard te werken en zichzelf te ontwikkelen om bepaalde uitdagingen in zijn of haar leven aan te pakken. Het TFW systeem is ontworpen om de spierkracht en mentale kracht te ontwikkelen om deze uitdagingen aan te gaan.

Het TFW systeem onderscheidt zich van andere trainingsprogramma's door zijn Holistische aanpak. M.a.w. een gezonde geest in een gezond lichaam. TFW omvat warmups, speedtraining, krachttraining, conditietraining, flexibiliteit en voeding, dit alles na een eenvoudig evaluatieproces. TFW Baseert zich op 12 principes die de filosofische basis vormen van het systeem. TFW geeft een eindeloze variatie maar is daarbij steeds gericht op het produceren van 'RESULTATEN'.

Wil je kracht opbouwen, je conditie verbeteren, vet verliezen of spiermassa opbouwen? Training for warriors levert resultaat.

Het Training For warriors systeem is door duizenden atleten (NFL, Oympische, NBA, MBL, UFC) gebruikt om uit te blinken in hun sport. Maar TFW is niet enkel voor athleten, wij werken met de 'hobby' sporter, de beginners en iedereen die zijn innerlijke 'Warrior' wilt loslaten.

Bij minder dan 4 inschrijvingen/training gaan lessen door maar is er geen coach voorzien voor de les. Er is enkel bijsturing door onze coach indien uitgeschreven schema niet duidelijk is of als de technieken niet gekend zijn of goed uitgevoerd worden.