Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

THE NEXT GENERATION GYM

GRATIS PROEFWEEK STARTEN

 

The Next Generation Gym

Trainingsmogelijkheden :

  • Individueel trainen zonder begeleiding : Je maakt gebruik van onze gym en volgt je eigen trainingsschema.
  • Individueel trainen met Training For Warriors Systeem : Je maakt gebruik van onze gym en krijgt toegang tot onze warriortracker met trainingsschema's en de mogelijkheid uw progressie te loggen.
  • Individueel trainen met een persoonlijk trainingsschema : Je maakt gebruik van onze gym en volgt een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema (Abo + 150 euro/12 weken)
  • Individueel trainen met een Personal Trainer : Je volgt een op maat gemaakt trainingsschema onder begeleiding van een PT. (steeds op afspraak)
  • Trainen in groep : Je volgt een van onze groepstrainingen : Senioren training, Rugschool of train als een Warrior met het TFW Systeem : Hurricane (Fatburning), Circuittraining (fatburning) // Upper Body / Lower Body / Total Body Strength (kracht, spiermassa, fatburning).
  • Off- en in-season trainingen voor sporters : Werk in het tussenseizoen aan je zwakke punten. Word sterker, sneller en minder blessuregevoeilig. Na een screening door 1 van onze (sport)kinesitherapeuten volgt een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema. Je werkt je schema individueel af of in kleine groepen (max 6) op woensdag en vrijdag om 20u. Teamtrainingen zijn ook mogelijk op aanvraag.