Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

THE NEXT GENERATION GYM

GRATIS PROEFWEEK STARTEN Slimlegs

 'De nieuwe revolutie' 

Waarom slank ik niet af bij mijn bovenbenen en billen?

Ondanks gezondere voeding en meer beweging komt u niet van uw probleemzones af? Dan zijn uw billen en bovenbenen waarschijnlijk slecht doorbloed. En vetverbranding vindt bij voorkeur plaats in goed doorbloede zones.

Doe eens een testje

Beweeg (fietsen, joggen, etc.) 20 tot 30 minuten bij gemiddelde inspanning. Na deze training heeft u het warm gekregen, maar uw probleemzones (billen, bovenbenen) zijn koud gebleven. Deze lichaamsdelen worden namelijk minder goed doorbloed. Daarom wordt hier amper vet verbrand.

De oplossing

Slim Legs met de Airpressure Bodyforming methode!  Deze speciale broek ziet er op het eerste gezicht uit als een normale sportbroek. De geavanceerde techniek bevindt zich onzichtbaar in de broek. Door de SpiraloSkin®-technologie en de gepatenteerde massage op basis van luchtdruk worden billen en benen lokaal doorbloed. Op deze manier is de vetverbranding maar liefst 6x zo hoog als zonder de broek, zo is wetenschappelijk aangetoond door onderzoeksinstituut IMSB in Oostenrijk. Ook het huidbeeld (cellulitis) verbetert duidelijk. Zelfs striae kan sterk verminderd worden.

Het resultaat na 4 weken

• Verminder uw cellulitis tot wel 1 graad
• Verminder uw billen- en bovenbeenomvang
   tot wel 8 cm
• Verlies tot wel 2 kledingmaten
• Uw huid wordt strakker en elastische

 

De werking van Slim Belly en Slim Legs is al uitgebreid in de praktijk getest en de resultaten van de duizenden deelnemers spreken voor zich. Nu is de werking van de Airpressure Bodyforming methode wetenschappelijk bewezen.

Naar het wetenschappelijk onderzoek