Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

THE NEXT GENERATION GYM

GRATIS PROEFWEEK STARTEN


 Slim Belly

 'Een concept dat voor bewondering zorgt!'

 

Met het Airpressure Bodyforming Methode bereikt u een duidelijk betere en snellere vetverbranding in de buikzone als bij een training zonder Slim Belly®. Dat bewijzen reeds meer dan 500.000 tevreden klanten uit 900 verschillende plaatsen in Europa.

Het probleem

Mensen met figuurproblemen in de buikzone kunnen hun buikomvang ondanks doelgerichte cardiotraining en een aangepast voedingspatroon slechts deels reduceren. De reden hiervoor ligt in het feit dat de buikzone slecht doorbloed is. Dit kan heel eenvoudig met een zelftest aan het eigen lichaam getest worden. Na een conditietraining zult u zien dat uw hele lichaam warm geworden is, alleen de probleemzones (buik, bovenbenen) zijn koud gebleven. Waarom? Daar heeft geen vetverbranding plaatsgevonden.

De Airpressure Bodyforming-methode biedt de oplossing.

Deelnemers bepalen zelf waar ze willen afslanken, terwijl ze dit bij andere methodes niet kunnen beïnvloeden.

Voor het afslanken

Na het afslanken zoals
dit vaak te zien is

Na het afslanken met
Slim Belly en Slim Legs

Hoe werkt het ?

Het Airpressure-Bodyforming-Concept (ABC-one) verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloed. De Slim Belly® zorgt voor een actieve behandeling met wisselende druk. De doorbloeding van de buik wordt dusdanig bevorderd dat voor de energietoevoer vet uit dit gebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainings- en voedingsplan worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit. Zelfs zwangerschapsstrepen kunnen verminderen.

Het Airpressure Bodyforming Methode

  • De Slim Belly® gordel wordt via een pneumatische pomp opgeblazen en leeggemaakt.
  • Het toestel heeft 220V nodig en verbruikt ca. 60 Watt.
  • De pomp levert een druk van 0,5 bar.
  • De interval van de drukwisseling bedraagt ca. 15 seconden.
  • Slim Belly® is getest voor de gevoelige huid. Het materiaal in gecertificeerd en hypoallergeen.
  • Na de training wordt de Slim Belly® met water afgespoeld en met gebruikelijke (alcoholvrije) middelen gedesinfecteerd. Klaar voor het volgende gebruik!
  • Het toestel is gemakkelijk in gebruik en kan door de drager zelf worden bediend. Dat betekent minimaal werk voor uw personeel.